ik-koop-belgisch

MOO!ZO verkoopt Belgisch!

“Ik koop Belgisch” is een campagne van Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen om labels van eigen bodem in de verf te zetten.

Omdat MOO!ZO dit een geweldig initiatief vindt, dragen we hier graag ons steentje aan bij. Een unieke gelegenheid om onze Belgische merken in de kijker te zetten. Want, wij verkopen met trots Belgisch!  Bij ons vindt u onder andere:

Dame Blanche Anvers: Een Belgisch designer label voor rockstars, beauty- queens, fashionistas en uiteraard u!

Four Roses: Al 12 jaar een vaste waarde voor vlotte damesmode, gekend voor een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en fantastische pasvormen.

Pauline B.: Achter dit merk staat een sterk dynamisch en creatief team dat de laatste nieuwe trends tot op de seconde opvolgt. De collecties zijn dan ook trendy, basic, casual, sportief en vrouwelijk tegelijk.

Titto: Accessoires om u tegen te zeggen! Dit merk heeft een oog voor perfect afgewerkte materialen welke uw outfit een méér dan fantastische finishing touch zullen geven.

Punto: Dit merk kende zijn oorsprong in 2000 en staat voor comfort en kwaliteit. Het is specifiek ontworpen “to feel good”.

Comme ça: Rekening houdend met de vrouwelijke vormen, creëert dit merk betaalbare trendy damesmode. Laat u verrassen door vrouwelijke silhouetten, stijlvolle prints en prachtige kleuren.

Bent u benieuwd wat deze merken nog meer in huis hebben en wilt u Belgisch kopen? Bezoek dan onze winkel en wij laten u graag kennismaken met de betere merken van Belgische makelij. Tot snel!

Dame Blanche Four Roses   Pauline B. titto Punto commeca