All about trousers…

De man draagt al lang niet meer alleen de broek. Broeken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de kleerkast van een vrouw én ze komen gelukkig in alle vormen.

Wist je dat een vrouw gemiddeld 15 broeken past vooraleer ze de juiste vindt? Hoe zoek jij er eentje die perfect bij jouw figuur aansluit? Wij geven graag enkele tips mee!

Zorg ervoor dat je broek overal goed zit. In de taille, aan je bovenbenen en op je heupen. Vermijd extra lovehandles. Jouw ideale broek moet goed aansluiten en het allerbelangrijkste, comfortabel zitten. Ga op zoek naar de juiste lengte, niet te lang en zeker niet te kort.

Heb je smalle heupen? Kies dan voor een hoog model!
Peervorm of zandloperfiguur? Een bootcut-model is ideaal voor jou!
Klein gestalte? Donkere exemplaren en een hoge hak als finishing touch!
Erg lange benen? Rechte pijpen trekken de aandacht meteen naar je benen!

Maak je geen zorgen over de maat van je broek. We stellen je graag gerust dat het normaal is om in verschillende merken een andere maat te hebben. Staar je hier dus niet blind op. Trek je broek in één beweging aan en ontloop het “opgesloten”-gevoel.

Heb je de broek gevonden die je een gestroomlijnd slanke silhouet bezorgt? MOO!ZO, surf dan zeker even naar de website van PARA MI. Hier vind je enkele handige video’s hoe je het nieuwe exemplaar, dat net in je kast hangt, op verschillende manieren kunt dragen!